W I L L E M I E N   G E E N E N

Na een Bachelor Kunstgeschiedenis ben ik de Master ‘Kunstbeleid en management, sturing creatief ontwerp’ gaan doen. Tijdens deze Master stonden maakprocessen centraal.

Tot een maakproces behoren alle acties die onderdeel uitmaken bij de totstandkoming van een product of dienst. Een maakproces houdt niet op bij het product zelf, ook bijvoorbeeld positionering binnen een team, het ondernemen an sich en een product of dienst publiekelijk maken zijn aspecten van het proces.

Iedereen komt in zijn of haar werk maakprocessen tegen. Of dat nou in groepsverband of individueel, als ondernemer, werkgever, werknemer of freelancer is. Ongeacht het type werkveld, we hebben er allemaal mee te maken. Alle maakprocessen kennen momenten van succes én fasen waarbij het proces onder spanning komt te staan. Coaching, training en of ondersteuning van buitenaf kan in veel gevallen de oplossing zijn voor de voortgang van het proces.

In 2016 ben ik begonnen met mijn bedrijf 'In de Geenen'. Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen, trainen en ondersteunen van ondernemers en freelancers werkzaam in de culturele sector en bij uitgeverijen.

Kijk voor meer informatie over de verschillende opdrachten die ik heb gehad op mijn LinkedIn.